(foto Jan Luijk)

Presentatie bij Doen, Kralingen, Rotterdam.

DOEN is een bureau voor interieurarchitectuur en -advies. Thuis in Rotterdam en interieur sinds 2004. Zij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk en streven naar het beste resultaat, waarbij de opdrachtgever centraal staat.

“It’s time to put a smile on your face, so sit back and watch!”
Aan de Avenue Concordia, in het voormalige postkantoor van Kralingen, zijn zij ook elke zaterdag geopend! DOEN is nu een ontwerpstudio, designshop en galerie in één. Een plek voor ontmoeting, inspiratie en creatie. Om mensen te inspireren, adviseren en steeds weer te verrassen met iets nieuws.

XXL Medaillon ‘Join the Forces’: weerspiegelt het aanpassingsvermogen ten opzichte van de heersende krachten, terwijl je trouw blijft aan de eigen authenticiteit. Sleutelwoorden: eigen baas zijn, zaaien en oogsten.
XXL Medaillon ‘Can we flush it’: heeft betrekking op de gebeurtenissen in land van de grootste wereldmacht. Veel mensen zijn het niet eens met de stand van zaken, en proberen met alle macht de draak door te spoelen. Zonder aan het roer te staan is er wel een bondje gesloten tussen twee werelddelen.
XXL Medaillon ‘Arise’: vertegenwoordigd de vele uitdagingen in het leven. Eenmaal overwonnen, geeft het de weg vrij naar spannende nieuwe mogelijkheden. Het proces van netwerken en het krijgen van waardering en succes.
XL Medaillon ‘Adventurous road trip’: gaat over het aangaan van avonturen en het aanboren van nieuwe mogelijkheden. Sleutelwoorden: moed, lef, zelf doen en kracht.
XL Medaillon ‘Overseas myth’: gaat over het hebben van idealen en dromen. Moedig om de durf hebben dit traject te volgen om dromen waar te maken. Sleutelwoorden: doen, positiviteit, mythe en waarheid.
XL Medaillon ‘A crazy catch’ : gaat over samenwerken en keuzes maken. Sleutelwoorden: eigen inbreng, vernieuwing en moeilijkheden overwinnen.
XL Medaillon ‘World of Wow’: gaat over het instinctmatig reageren op situaties. Gevoeligheid, bescheidenheid, knokken voor je plek, en je tanden laten zien. Hierdoor zal er waardering komen, wat een wow effect oproept.