In samenwerking met Essenza Home, werd er een selectie van medaillon kunstwerken tijdens de presenatatie op Heimtextil- begin Januari 2018 in Frankfurt getoond.

Een mooie combinatie van geprinte stoffen, verschillende kleuren en texturen met de storytelling medaillon kunstwerken!

XXL Medaillon ‘Wat the Heck’ (licht groen/blauw) vertelt ons het verhaal over een belangrijke ontdekking, die onze visie op de wereld veranderd. Vrouwen spelen een belangrijke rol in de ontdekking. Oceanen, regeneratie en genezing zijn belangrijke onderwerpen die gecontroleerd moeten worden. Weerstand komt, maar uiteindelijk zal er geen andere keus zijn dan te accepteren. Deze vernieuwende kijk op het leven, geeft nieuwe inzichten, met nieuwe emoties als gevolg.

XL Medaillon ‘ Time to fly out ‘ (creme) Medaillon Time to Fly Out gaat over het proces van observeren, handelen en verwezenlijken. Hierin spelen autoriteit, kracht,onafhankelijkheid, snelheid en vernieuwing een belangrijke rol.

XL Medallion ‘Horus’ (goud) XL Amulet Medaillon ‘Hous’ is ontstaan uit de gedachte van een nieuwe amulet. Horus in de vorm van een valk is de oud-egyptisch god van de lucht. Hij waakt over de aarde, en de voeding-gevende natuur. Bewaker van de wijsheid rondom het milieu vraagstuk.