Kunstwerken in opdracht van de klant.

Door luxe medaillon kunstwerken te introduceren, vestigde kunstenares Carina Wagenaar haar reputatie in de design- en kunstminnende wereld. Haar visie over het belang van details in het leven is te zien in elk uniek werk dat ze maakt.

Veel interieurarchitecten en kunstliefhebbers tonen een sterke genegenheid voor haar gebruik van tegenstrijdigheid van verschillende stijlen en omarmen deze cross-overs in kunst, mode en design. Ook voor maatwerk wordt steeds meer interesse getoond. Het stelt de klant in staat om een ​​eigen uniek verhaal te vertellen door middel van een elegant wandjuweel dat de omgeving verrijkt met een persoonlijk tintje.

Carina gebruikt moderne en bestaande materialen om nieuwe 3D-verhalen te creëren achter halfbol acrylglas. Met deze hedendaagse kunstwerken / moderne cameeën wil ze een extra ziel en emotie aan de ruimte meegeven.


Wilt u meer informatie ontvangen of is het tijd voor een nieuw kunstwerk in deze lockdown dagen ?? Kijk op deze website of mail naar: info@carinawagenaar.com
of bel: 0031-651541010