XL Cirkel Medaillon All eyes on you

Skills: Cirkel Medallions XL

De twee handen in dit werk zijn van een man en een vrouw. De hand van de vrouw is goudkleurig en heeft het pistool vast wat bij een slot te zien is. Wat ligt daarachter? De mannelijke koperen hand houdt haar tegen/vast. Het masker boven de twee verwijst naar een maskerade. Dit toont vermomming, en dat er iets verborgen wordt. Er zijn heel wat monden die ‘O’ doen en ogen die je aanstaren. De vrouwentorso is zo goed als naakt en de zeepaardjes, symbool voor trouw, moed, gevoel en samenwerking zwemmen bijna allemaal een andere kant op. Behalve 2. Zij hebben de kracht om het geheugen en de emoties een goede kant op te leiden, waardoor de boeien beneden in uiteindelijk vogels blijken te zijn. Vogels die vogelvrij zijn.

Uiteindelijk staat deze Pinokkio met de handen omhoog en geeft zich net op tijd over. Pinokkio staat symbool voor het proces van bewustwording.

De drie kleuren goud, koper en zilver zij metalen die verschillende betekenissen bezitten. Zilver wordt ook wel geassocieerd met de maan, het water en het vrouwelijke. Het heeft een zuiverheid, schoon geweten en staat voor goede bedoelingen. Koper staat ook wel voor Aphrodite en werd gebruikt voor spiegels of spiegels van de ziel. Goud is meest kostbare en meest perfecte metaal. Dit wordt vaak geassocieerd met het vurige, mannelijke, zon, koningschap en het goddelijke.

Een uniek 3D verhaal achter half bol acryl glas. Dit medaillon heeft een houten omlijsting en een metalen ophang ring