XL Cirkel Medaillon Lucky Me

Skills: Cirkel Medallions XL

De twee handen houden een gouden hart vast. Daarboven een mond als teken van ‘kus’ en ter goedkeuring. De handen hebben kwispelende staarten en een grote strik. Het geluksteken klavertje vier staat hoog in het midden en de koperen versiersels geven het een feestelijk tintje.

De dikke lachende Boeddha zit in het midden met de handen tegen elkaar in gedachtenstand. Om zijn nek een ketting met ster. Hij heeft een sjamanen tooi op. De Boeddha staat voor geluk, vreugde en tevredenheid. Hij staat in contact met het universum via de ster en het sjamanisme. De insecten in hun ontpoppingsfase staan symbool voor het ontstaan van nieuwe fasen. Alles bij elkaar doet het de mens groeien en bloeien (zie bloem)

De drie kleuren goud, koper en zilver zij metalen die verschillende betekenissen bezitten. Zilver wordt ook wel geassocieerd met de maan, het water en het vrouwelijke. Het heeft een zuiverheid, schoon geweten en staat voor goede bedoelingen. Koper staat ook wel voor Aphrodite en werd gebruikt voor spiegels of spiegels van de ziel.. Goud is meest kostbare en meest perfecte metaal. Dit wordt vaak geassocieerd met het vurige, mannelijke, zon, koningschap en het goddelijke.

Een uniek 3D verhaal achter half bol acryl glas. Dit medaillon heeft een houten omlijsting en een metalen ophang ring.