XL Cirkel Medallion Happy Little bull

Skills: Cirkel Medallions XL

De kleine stier zit in het midden en kijkt om zich heen. Hij is tevreden en ziet dat de kegels op een goede manier liggen zodat hij er nu warmtjes bij zit (zie sjaal). Met de margrietbloemen om zich heen zit hij bijna verstopt. De margrieten staan voor liefde en onschuld, bescherming en waarheid. De kleine stier weet dat hij te boek staat als imposant en mannelijk maar op deze manier beschermt hij zich tegen agressie van buitenaf.

De kegels verwijzen naar het spel maar ook kegelen als houding; een houding waarbij dieren op de achterpoten rechtop zitten om de omgeving te overzien. De 4 katten houden ook overzicht aan alle kanten. Eigengereid als deze zijn gaan zij ook vaak op plekken zitten om de boel goed te kunnen overzien. Zo laten zij degenen toe waar deze zin in hebben en zetten ze zichzelf centraal. Zij zorgen voor genoeg waardering (zie X-jes en strikjes) en dat de puzzelstukjes op de juiste plekken liggen. Bij kegelen gaat het om het omgooien, hier is het geheel zelf uitgebalanceerd en in balans.

De kleur koper staat symbool hiervoor: het maakt dat je harmonie en balans leert ervaren maar ook dat je de liefde en schoonheid in alles om je heen leert ervaren.

Een uniek 3D verhaal achter half bol acryl glas. Dit medaillon heeft een houten omlijsting en een metalen ophang ring.