XL Medaillon No Guts No Glory ●

XL Medaillon kunstwerk ‘No guts, no glory’ van kunstenaar Carina Wagenaar gaat over autonoom en flexibel zijn. Sleutelwoorden: waarheid, lef, humor en liefde.

Geen durf, geen roem of wie niet waagt, die niet wint.

Deze persoon zorgt ervoor dat hij zijn eigen leven leidt, hoe dan ook, al lijkt het bestaan soms van kunstmatigheden aan elkaar vast te zitten. De aureool om zijn hoofd geeft hem een belangrijke uitstraling. Zijn autonoom zijn staat hoog in het vaandel. Daar prijst hij zich gelukkig mee, maar is niet altijd vanzelfsprekend. Zijn levenslach is als van een clown die symbool staat voor het straffeloos de waarheid vertellen, ingepakt in een humoristisch jasje. Met bril op kun je meerdere kanten van vraagstukken inzien en ben je ongrijpbaar. De ingrediënten voor het leven haalt hij overal vandaan en dat zorgt voor een bruisend bestaan.

Hij zorgt zelf voor de lach, is zelfvoorzienend en speelt zelf de fluit, waarbij zijn hart op de juiste plek zit. De fluit bespelen staat symbool voor risico, vermogen, handigheid en moed. Hij gooit hiermee hoge ogen waarbij hij wordt geleid door liefde. Met durf en lef houdt hij zich staande, zolang zijn hart voor de juiste zaken blijft tikken.

Een uniek drie dimensionaal verhaal achter half bol acrylglas. Dit medaillon kunstwerk heeft een houten omlijsting & metalen ophangring.

no guts no glory kamerbew

Kleur Grootte Diepte Ring Totale lengte
Bruin/Grijs 89x55cm 10cm 16cm 105cm