XL Wand Juweel It’s all about the money

Skills: Wand Juwelen

XL Wand juweel ‘It’s all about the money’ door kunstenaar Carina Wagenaar gaat over het tijdsbeeld waar wij nu in leven.

De wereld op z’n kop. De grote engel met grote wimpers leidt iedereen om de tuin, blaast op zijn trompet en laat ondertussen een scheet. Deze engel houdt ook een klein engeltje gevangen in een kooitje, bengelend als een halssieraad om de grote engel zijn nek. Daaronder hangt het Capitool van Washington DC, daar waar zetel van de volksvertegenwoordiging van de VS, de wetgevende macht gevestigd is, ondersteboven.

Dit alles onder leiding van de kikker die de grote engel onder bedwang houdt met de mattenklopper. Ook is de kikker op het horloge om de pols van de grote engel te zien. Deze kikker is leidend en staat symbool voor vernieuwing. Hij luistert in stilte en waagt dan de sprong. De vernieuwing is op gang gekomen. Een positieve wereldwijde stroming die moeder Aarde helpt om uit de diepe put waarin ze zich bevindt te halen. Om haar te helpen transformeren naar hoe zij in haar volle kracht kan zijn. De kikker is een geheel met zijn zintuigen waardoor hij een hoog sensitief vermogen heeft. Daar kan de mens nog iets van leren.

Ondertussen zijn Chinezen over en weer aan het converseren met een grote zak geld op hun rug. Het leger rukt uit om de vleugels van de engel te stutten of te ondersteunen en een tank staat paraat boven op het hoofd van de grote engel. Op het been van deze engel zit een werkman in het zadel die een afzetting klaarzet.

De grote euro-tekens zeggen genoeg; linksom of rechtsom; uiteindelijk draait het allemaal om geld.

Workman wall jewel its all about the moneywall jewel its all about the moneyangel and capitool walljewelwall jewel it's all about the money

 

Dit grote wandjuweel is bewerkt met 2,5 kr.bladgoud.

Mixed Media 115 x 45 x 30 cm (= incl. 15 cm ring)

KleurBreedteDiepteRingTotale lengte
Goud0.45 m0.3 m0.15 m1.15 m