XXL Wand Object Volharding

Skills: Wand Objecten

XXL Wand Object ‘Volharding’ van kunstenaar Carina Wagenaar gaat over de verering van de natuur en de kracht van de vrouw. Isis is de oud Egyptische godin van de landbouw en een meester in magie, gezondheid, huwelijk, wijsheid en moederschap.
De moderne vrouw heeft ook meerdere doelen te bereiken. Vleugels hebben zou handig zijn..
De Apis is een heilige stier en een vruchtbaarheidssymbool. De Cobra speelt een belangrijke rol in het overheersen van de vruchtbaarheid en de welvaart van het land. De Ram is belangrijk als tussenpersoon en heeft een sterk libido. Hij is ook de presentatie van de ziel van de god Osiris, die symbool staat voor de ruggengraat, vaak vertaald in de djed-zuil; een amulet voor stabiliteit en duurzaamheid. In onze samenleving worden deze waarden worden ook zeer gewaardeerd en belangrijk om de sociale ladder te kunnen beklimmen evenals het bereiken van financiële onafhankelijkheid.
De gouden vliegen zijn een teken van eer, moed, heldendom en een erkenning van moed. De grote vliegt eer het doorzettingsvermogen van de vrouw.

Bladgoud, 2,5 kr, Lapis Lazuli gekleurde bulls & incl. 8 smalle medaillons met djed-zuil amuletten en 3 hangende vliegen. Lxbxd; 1.70 x 1.20 x 0.20 m incl. 2 ringen.

Mixed Media

Kleur Breedte Diepte Ring Totale lengte
Goud/Donder blauw/ andere 1.2 m 0.2 m 0.15 m 1.70 m

Info: mailicon