XXL Medaillon Bravery

Skills: Medaillons XXL

Dit grote xxl medaillon gaat over de moed om obstakels te overwinnen. Gezamenlijk sta je sterk en kun je je over de obstakels heen zetten. De gans staat in het midden ter bescherming en om je te waarschuwen en dat er gevaar dreigt. Ook al worden er blokkades opgericht, ballen afgeschoten en ligt er een krokodil op de loer, uiteindelijk kun je samen de wereld aan en is de overwinning op dit alles erg groot en kan dit samen groots gevierd worden. (Zie kransen op het hoofd en vuurwerk achtige bovenkant.) De paarden staan voor kracht wat samen nog groter is. De grote kikker midden boven staat voor transformatie. Hij staat voor nieuwe dingen in het leven, nieuwe acties of ondernemingen. Hij heeft een schild op de rug met een ster. Hij is groot en sterk en heeft ook een dolfijn op z’n neus; het teken van geluk, hoop en een voorspoedige reis naar nieuwe kusten.

De liefde is overal aanwezig ook al worden eromheen spelletjes gespeeld. (Zie schaakstukken) De juiste stappen zetten in het grote spel is ook moedig en zorgt ervoor dat alles het allemaal klopt. De waardering komt al is die niet altijd meteen zichtbaar. (Zoen in een lantaarn en ‘goed bevonden worden’ (ok-teken met de hand) en ‘om door een ringetje te halen’ terwijl de obstakels nog om je heen zijn.

De uilen staan voor wijsheid en 4x Eiffel torens voor het grote wereldtoneel. Daar vandaan komt grote waardering.

De oranje kleur is ook symbool voor het overwinnen van obstakels. Oranje is de combinatie van de wijsheid van geel en de vitaliteit van rood. Oranje geeft kracht vooruit en zorgt voor creatieve ideeën, heldere gedachten en concentratie.