De presentatie van XXL amulet medaillon kunstwerken ‘Scarabee’, ‘Osiris’ en XL amulet medaillon kunstwerk ‘Horus’ tijdens de IndexDubai 2018 in het WTC in Dubai van 26-29 maart 2018. In samenwerking met Ventura Dubai en Index.

XXL Amulet Medaillon ‘Osiris’; De structuur van je bestaan wordt bij elkaar gehouden door de wervelkolom; met normen en waarden als basis. De Egyptische god Osiris staat symbool voor de wervelkolom welke staat voor structuur, stabiliteit en duurzaamheid in het leven. De drie sleutels vertegenwoordigen de toegang tot het positieve denken en het positieve handelen, wat resulteert in een positief gevoel. De veelheid van stralende sterren verwoorden de glinsteringen van het leven en helpen een brug te slaan tussen het aardse en het hemelse.

Bladgoud, 2,5 kr. & >1400 Swarovski kristallen.


XXL Amulet Medaillon ‘Osiris’ 1,85 x 1,05 x 0,20 m incl. ring


XXL Amulet Medallion ‘Osiris’


Detail XXL Amulet Medaillon ‘Osiris’

XXL Amulet Medaillon ‘Scarabee’; De scarabee, de god van de rijzende zon, is een geliefd symbool van wedergeboorte, onsterfelijkheid, potentie, voortplanting en wijsheid. Dit geluks amulet heeft twee helften die onze linker- en rechterhersenhelft vertegenwoordigt; aan de linkerkant het denken en aan de rechterkant het gevoel. Door de gelijke ontwikkeling van beide kanten, leren we evenwichtig te handelen en krachtig te leven.

Bladgoud, 2,5 kr. & >2000 Swarovski kristallen.


XXL Amulet Medaillon ‘Scarab’1,85 x 1,05 x 0,20 m incl. ring


XXL Amulet Medaillon ‘Scarabee’

XL Amulet Medaillon ‘Horus’; De valk ‘Horus’ is de oude god van de lucht die over de aarde en de natuur waakt. De lotusbloem weerspiegelt de eeuwige vernieuwing van het aardse bestaan. Het brengt ons nieuwe kansen en een nieuw begin. De natuur heeft ook een belangrijke voedende taak, vertaald in de vier voedingsflessen: een voor elk seizoen. In het moderne tijdperk met de bedreiging voor het milieu kunnen we nog steeds leren van Horus. Een belangrijke ‘reminder’ in het koesteren van de kwetsbare natuur, waar ons bestaan van afhankelijk is.

Bladgoud, 2,5 kr.    


Detail XL Amulet Medaillon ‘Horus’-god van de lucht-


XL Amulet Medaillon ‘Horus’ 1,05 x 0,55 x 0,10 incl. ring